top of page
9c6866_94818b10baf6462ebcb80008c2283d1d~mv2_edited.jpg

Intuitive Yoga - Galleri

"Yoga is not about proving. It´s not about succeeding. It´s about being and growing as you are."


Min yogaresa

Min yogaresa började sommaren 2018 och som med allt annat praktiserar jag intuitivt - därav namnet Intuitive Yoga. Jag är helt självlärd och min yoga har ett helhetsfokus som inkluderar hela människan; fysiskt, mentalt, emotionellt samt själsligt. Genom Intuitive Yoga arbetar vi med hela människan på djupet, med ett fokus på själslig växt, hälsa, styrka, balans och harmoni, samt en medveten relation mellan det fysiska och icke-fysiska.

 

Yogabilder i naturen

Jag tar yogabilder i naturen, dels för att det är den vackraste miljön att vara i och att man på så vis kan få inspiration av, samt jobba med naturen i sitt skapande. Men jag gör även detta med en intention att ge naturen den uppmärksamhet och centrala plats som den förtjänar i våra liv, samt att få människan att söka sig mer till naturen och därmed få bättre kontakt med sin egen natur. Utan natur intet liv och ingen mänsklighet. När vi värnar om naturen, så värnar vi även om mänskligheten, allt liv och så även klimatet som är en direkt reflektion av naturens hälsa.

 


(För att läsa de intuitiva meddelanden som hör till varje yoga pose, klicka på bilden och sedan pilarna uppe i vänstra hörnet, alternativt ESC).
bottom of page