Stötta mitt arbete

Jag har medvetet valt att inte ha någon allmän reklam på varken blogg eller hemsida. Detta har både att göra med att jag generellt finner reklam störande, samt att jag inte vill visa något som jag inte står för. Därav säger jag också nej till en inkomstkälla. Inte heller vill jag skapa en massa recept och så vidare baserat på produkter som jag inte kan stå för, och där håller jag tröskeln rätt högt med respekt för både mänsklig hälsa och planetens hälsa. Så istället vill jag uppmuntra er som använder er av bloggen eller hemsidan och uppskattar recept, artiklar, intervjuer, mina bilder, eller min musik, att helt enkelt bidra med en slant. Allt är välkommet och tas emot med tacksamhet. 

 

Det arbete jag utför för A Sustainable World - internationella intervjuer med framstående experter, samt egna artiklar är heller inget jag får betalt för. Självfallet kräver det dock mycket av min tid med både förberedelser, intervjuer, redigering, research, skrivarbete, utformning, samt kommunikation med kontakter och diverse experter.

 

Intervjuerna har nått ut över hela världen (alla världsdelar), vilket är väldigt glädjande. Men jag har under en tid fått pausa detta arbete på grund av tidsbrist. Man kan tyvärr inte försörja sig på ideellt arbete, men mycket av det jag gör handlar om just frivilligt arbete.

Här ser man hur mina intervjuer har lett till trafik från hela världen (resultatet av tre intervjuer så långt):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Sustainable World by Ayako Miki

Har DU lust att skänka en summa för att stötta mitt arbete så skulle jag bli väldigt tacksam! Hör av dig till mig via kontakt, eller donera direkt här under genom att klicka på en av förslagen.

Tillsammans kan vi åstadkomma allt!

Jag vill bidra med 100 kr!
Jag vill bidra med 500 kr!
Jag vill bidra med 1000 kr!
Jag vill välja summa själv!

Mina intervjuer och skrifter är fullständigt ocensurerade - något som är mycket ovanligt idag. Det handlar om att sprida medvetenhet utan filter för att tillsammans kunna skapa en hållbar värld. Det kräver nämligen att vi möter vår verklighet precis som den är. Med andra ord; inte som vi önskar att den ska vara. Endast genom att acceptera var vi är idag, kan vi skapa de förändringar som krävs för att förverkliga den hållbara värld vi drömmer om i framtiden.

Med ljus & värme från mig,  Ayako

A Sustainable World by Ayako Miki

Organisationer för en hållbar värld

Om du inte önskar att stötta mitt arbete så kommer här ett par förslag på organisationer jag tror på 100%, som verkligen verkar för hälsa, natur & klimat

på deras eget unika sätt.

Children´s Health Defence & InterTribal Buffalo Council