Andlig sittning

Kanalisering | Healing | Vägledning
Som det även står i presentationen om mig själv här på hemsidan, så handlar en viktig del av mitt arbete om "att expandera den begränsade, materialistiska världen mot en mer finstämd värld av energier med en klarare, sammankopplad helhet". Och det är mycket vad en sittning handlar om - vi fokuserar på energi och ser bortom den materialistiska världens begränsningar. Därav når vi också så mycket längre och får en helt annan klarhet kring livet.

Här erbjuder jag en sittning där jag öppnar upp för det bortom denna jordliga dimension (som en vanlig sittning), och både besök från andra sidan eller vägledning kan komma, men jag erbjuder även healing samtidigt.

 
Jag är en född healer. D.v.s. att jag inte använder mig av några 'tekniker' eller inlärda system. Allt sker intuitivt och den helande kraft jag använder mig av är helt enkelt mitt inre ljus - ljusenergi, samt högre dimensioner av mig själv. Som jag brukar säga; Ingenting är endast en sak. (Så heller inte människan).
 
Utöver detta ingår andlig vägledning. Som en oerhört gammal själ har jag en enormt stor livserfarenhet och visdom som jag gärna delar med andra.


Jag använder mig av PayPal för trygg och säker betalning. Betalning sker alltid innan bokad tid!

PRISER:

Sittning 30 min - 450 kr

Sittning 45 min - 650 kr

Sittning 60 min - 850 kr

Kontakta mig här för att anmäla ditt intresse. Jag återkommer inom ca. ett dygn om jag har tid! (Tar just nu främst emot kvinnor och kan tyvärr inte ta emot så många). 

Med ljus & värme, Ayako

9c6866_c0a53526227e49ada10f0d45485afa89~mv2_edited.jpg

ANDRA OM MITT ARBETE

"Din healing gör underverk." ~ Gunilla                   
 
"You bring light with your views and life perspective. A rare thing."  ~ Philip

"Sometimes, Ayako, your intuitive insights have the accuracy of a laser scope."  ~ Mark Thompson

"Love your wisdom and insights! Thank you  ❤️ ❤️ ❤️" ~ Jill Gardner